Milliókat kaszált csapatának köszönhetően egy Leicester szurkoló!

John Pryke egy 59 éves Leicester City szurkoló a hétvégén több millió forintnak megfelelő fontot tehetett zsebre, köszönhetően a csapata idei remek formájának.

John még a nyár folyamán 20 fonttal, átszámítva kb. 8000 ft-nak megfelelő összeggel fogadott a Leicester City idei bajnoki címére. Ekkor nyilvánvalóan senki sem hitt abban, hogy ebből a 20 'fontocskából' akár 100000 is lehet.

Az igazság az, hogy a Leicester City továbbra is menetel, és öt ponttal vezeti a PL-t kilenc fordulóval a zárás előtt. A sikerek ellenére Pryke úgy döntött a múlthéten, hogy nem húzza tovább és kiveszi a jelen körülmények között maximálisan kivehető összeget.

Az 59 éves férfi a 100000 font (kb. 40 millifó forint) helyett beérte 29000 fonttal, ami így is 11,5 millió forintnak felel meg.

Az indok az volt, hogy a bajnokság előrehaladtával egyre inkább csak a pénz kezdte el motiválni, s nem saját csapata mérkőzései, ami megelégelt. Igaz, hogy bukott 71 ezer fontot (vélhetőleg, mert még nem bajnok a Leicester), de innentől kezdve legalább nyugodtan élezheti csapata hátralévő 9 bajnokiját.

letoltes_9.jpg

 

 (via)