A Chelsea kész nyolc kulcsjátékost is piacra dobni az újjáépítés reményében!

Az idei gyenge szereplés után a  sajtóban keringő pletykák elég vadak lettek, pláne az FA kupa kiesés után. Az Express állítása szerint a csapat nyolc kulcsjátékostól is megválhat a nyáron.

1. Nemanja Matic:

A szerb a tavalyi évet szinte hibátlanul hozta le. Nagyon sokat köszönhetünk neki, hiszen Cesc Fabregas mellett ő teremtette meg a középpálya biztonságát. Idén azonban csak árnyéka önmagának, ráadásul Hiddink sem feltétlen vele képzeli el a hátralévő meccseket. Ettől függetlenül lehet, hogy az új edzőnél már ő lesz a jobb pozícióban, de jelen helyzetben kiáll a rúdja a csapatból.

494049204.jpg

2. Eden Hazard:

Szintén a tavalyi év egyik legjobbja volt csapaton belül, ráadásul a PL-ben is ő lett a legjobb játékos. Abszolút kimondható, hogy az ő teljesítménye a legnagyobb csalódás idén. Jelenleg kétes eredetű információk keringenek a belgáról, egyesek szerint a Real Madrid kézzel-lábbal jelentkezik érte, de a héten kijelentette a Chelsea, hogy semmi pénzért sem eladó. Nagyon jó lenne, ha semmilyen sérülés nem hátráltatná innentől kezdve, mert ez is közrejátszik a szerepléséhez. Ettől függetlenül róla is több pletyka kering.

502802558-e1452158427452.jpg

3. Oscar:

Mint szinte majdnem mindenkinek, a brazilnak is visszaesett a játéka ebben a szezonban. Pedro érkeztével a kezdőcsapatbeli helye már nem egyértelmű, ráadásul sérülések is hátráltatták. A Juventus állítólag szívesen látná soraiban, azonban a Chelsea Pogbát is mindenáron bevonná az üzletbe. Itt sem biztos semmi sem!

429150916008_maccabi_tel-aviv_at_chelsea.jpg

4. Diego Costa:

Év eleji formája árnyéka volt önmagának, Hiddink alatt azonban visszatért a régi oroszlán, és a csapat egyik legjobbja lett ismét. Vétek lenne elengedni, karizmatikus alkat, aki meghalna a csapatért a pályán, Hazard mellett szerintem neki is muszáj lenne maradnia!

diegocostadynamo.jpg

5. Falcao:

Az ő távozása azt gondolom nem lesz meglepetés. Alapból egy évre szól a kölcsönszerződés, és a Chelsea kijelentette, hogy opciós jogával nem szeretne élni. Egyetlen kék mezben szerzett góljánál többet nem tudott felmutatni, és valószínűleg nem is fog, hiszen állandóan sérülésekkel bajlódik. Az ő távozása szinte biztos.

1677337-35545297-2560-1440.jpg

6. Pato:

Talán érkezett a Kacsa becenévre hallgató csatár, azóta azonban a padon is ritkán látni. Hiddink egy remek edző, szó se róla, de arra nem tudom, hogy mit tudna ellenérvnek mondani, hogy őt minek igazoltuk le. Szerződése a nyáron lejár, és ennyi játéklehetőség mellett nem csoda, ha nem szeretne maradni.

maxresdefault_2.jpg

7. Pedro:

A nyáron érkezett spnayol nagyon beindult, bemutatása óta azonban játéka vissza esett. Ezt és a sérüléseit leszámítva azonban azt gondolom nem lehet rá panasz, amikor lehetőséghez jut, mindig megpróbálja kihozni magából a maximumot, főleg igaz ez a Hiddink érára. Véleményem szerint maradnia kellene neki is!

pedro-chelsea-manchester-united_3345687.jpg

8. Loic Remy:

Tavaly remekül kiegészítette Diego Costa játékát, hiszen csereként pályára lépve a legjobb volt. Idén azonban már sokkal kevesebb lehetőséget kapott, köszönhetően a sérüléseknek is. Amikor beáll nem mindig találja a lendületet, pedig sokkal jobb annál, mint ahogyan mostanában játszik. Nehéz kimondani, de ha menni akar, nem szabad az útjába állni!

hi-res-86ba44e04b69964f8215da0a01a23d30_crop_north.jpg