Guus Hiddink: Bár sok a probléma, nincs okom a panaszra!

Mint arról mi is beszámoltunk Guus Hiddinknek nélkülöznie kell majd Terryt a vasárnap esedékes FA kupa mérkőzésen a Manchester City ellen. Ennek ellenére bizakodó a holland, hogy a következő héten már bevethető lesz a Kapitányunk.

Terry már a keddi PSG elleni mérkőzésről is hiányzott, és sajnos nem tudott elég hamar olyan formába kerülni, hogy már vasárnap játékra képes állapotba kerüljön.

"Vasárnapra biztosan nem fog még felépülni, viszont reményeim szerint a jövő héten már játszhat." - mondta Hiddink.

"Ez, nyilvánvalóan egy nagy hátrány, hiszen ő a csapat vezére, ugyanakkor nincs okom panaszkodni, hiszen számtalan remek védőjátékos áll készen a játékra a City ellen. Mint már régebben említettem, meg voltam elégedve velük Párizsban is."

Matt Miazga kedden már nevezve volt a kispadra és Hiddink elmondása szerint vasárnap akár már lehetőséget is kaphat.

"Miazga remek munkát végez minden edzésen. Most már csak pár teszten kell átesnie és készen áll majd a játékra. Azt, hogy vasárnap mennyi időt bír majd, még nehéz megmondani."

Guus Hazard teljesítményéről is szót ejtett:

"Nagyon nehéz időszakon van túl a belga, és tudja, hogy melyik irány a helyes. Jelenleg már ezen az úton jár, de lépésről lépésre halad előre. Én lennék a legboldogabb, ha már hétvégére visszanyerné a régi formáját, de ez nem így megy. Abban viszont mindenki biztos lehet, hogy meg fogja mutatni azt, amire képes!" - zárta rövidre a dolgot a holland.

Terry és Zouma hiányzásával Baba Rahman kezdett a BL-ben, ami egy komoly erőpróba volt a számára:

"Remek zárta a területeket, és felvette a versenyt, Di Maria-val. Azt gondolom, hogy elégedettek lehetünk vele, mert jól végzi a munkáját. Tehetséges srác, és mindenképpen nagy lehetőség szakadt most a nyakába, amivel nagyon élni, azonban eddig remekül állja a sarat."

cbfvoskwcaetokc.jpg