Ők lehetnének Diego Simeone első nagy igazolásai a csapatnál!?

A múlt héten rengeteg pletykát lehetett olvasni arról, hogy könnyen megeshet az, hogy Diego Simeone lesz a következő menedzserünk. Ez még ráadásul nem minden, erre a hétre is tartogattak egy bombahírt az angol sajtónál.

Ez a hír pedig röviden a következő: ha Diego Simeona lesz a Chelsea következő menedzsere, akkor egészen biztos, hogy Marco Reus lesz az első igazolása. Jelenleg az Atletico Madridnál dolgozó argentin szakembernek nagy álma volt Reus leigazolása jelenlegi csapatához is, ám ott nem járt sikerrel.

A Don Balon szerint (internetes szaklap) nem csak Reus, de Edinson Cavani is a potenciális céljai között lehet Simeonénak.

Két nagy név ezen a listán, ám szerintem mindkettejük felesleges igazolás lenne. Nem gondolnám, hogy egy majd 30 éves Cavanira lenne szüksége a csapatnak. Marco Reus pedig azért felesleges kissé, mert tele vagyunk támadó középpályásokkal is. Sokan mondhatják, hogy igen, de mi van ha Hazard elmegy, bízzunk benne, hogy nem ezt fogja tenni, és akkor tényleg kidobott pénz lenne a német leigazolása.

reus.png

Címkék: Chelsea Pletykák