Vele együtt érkezhet Jose Mourinho Manchesterbe!

A múlt héten több pletykát is lehetett látni arról, hogy Jose Mourinho a szezon végeztével átveszi a Manchester United csapatát. A mai pletyka azonban még meredekebb és állítólag ha nem is rekordösszegért, de igen magas áron veheti meg első sztárigazolását a portugál.

Mindezt a külföldi lapok arra alapozzák, hogy Jose egyes hírforrások szerint Manchesterben vett fel pénzt egy helyi ATM-ből. Tény, ami tény, nem a levegőbe beszéltek, mindezt képpel is alá tudják támasztani. Íme:

106958.jpg

Mint azt mindenki tudja Jose a hétvégén korábbi csapata mérkőzését, az Inter-Sampdoria mérkőzést tekintette meg élőben. Egyből mindenki felkapta a fejét, hogy ezzel a húzással Jose visszatér korábbi csapatához, ezt azonban a portugál egyértelműen cáfolta:

"Nem szándékozom visszatérni az Inter csapatához. Roberto Mancini remekül végzi a dolgát a csapatnál és hosszabb távú terveik is vannak vele a vezetőségnek. Én ebbe pedig semmiképpen sem szeretnék belerondítani."

Viszont! Az az igazolás, akit több helyen is emlegetnek az nem más, mint Neymar. A brazilt már régebben is összehozták Angliával, most azonban még komolyabbak ezek a pletykák. A szélső ára 80-100 millió euró körül mozoghat, amit a United nagyon szívesen odaadna a Barcelonának. Egy biztos, ha összeáll ez a páros, akkor komolyan számolni kell majd velük. Értelemszerűen azért a többi játékos is kell majd ehhez.


neymar-goal-celebration-fc-barcelona.jpg