Mindenki szeretné, hogy maradjon Guus!

A csapatból mindenki elégedett Guus Hiddink-kel és nagyon szeretnénk, ha a következő szezontól is ő irányítana minket.

Nyilatkozta ezt John obi Mikel. Ugyan ma több helyen is olvasható a hír, hogy Antonio Conte nagyon közel a megegyezéshez, John obi Mikel nagyon szeretné, ha a holland menedzser maradna továbbra is a kispadon.

"A csapat 99%-a szeret együtt dolgozni Hiddink-kel és mindnyájan szeretnénk, ha a következő szezont is velünk kezdené meg!" - kezdte a nyilatkozatot Mikel.

"Az első naptól fogva, amióta belépett az ajtón Guus, minden megváltozott. A játékosoknak újra önbizalmat adott, és elhitette velünk, hogy tudunk úgy játszani, ahogyan azt tettük tavaly is. Szerintem ennél nagyobb indok nem is kell ahhoz, hogy maradjon."

"Edzéseken nem is kell mindig, hogy beszéljen, hiszen mindenki tudja a maga dolgát és tesszük is, amennyire csak bírjuk. Edzések közben nem foglalkozik semmivel sem, csupán azzal, hogy belőlünk a lehető legjobbat hozza ki. Ez az, ami a játékosok körében oly népszerűvé teszi."

"Mérkőzés közben sem irányít minket túlságosan sokat, hiszen mindenki tartja magát a megbeszéltekhez, ennél fogva nem szükséges az, hogy ő a pálya mellett irányítson. Amikor ideges ránk az sem tart túl hosszú ideig. Bár érezteti velünk a nem tetszését, de aztán vesz gyorsan egy nagy levegőt és higgadtan meg tudjuk beszélni a dolgokat. Remélem, hogy fogja látni ezt az interjút és maradni fog. Tudom, hogy ő is szeretne maradni, csak bizonyos korlátok nem biztos, hogy engedik ezt nekik."

01_22115108_bcb8f1_2703102a.jpg

Címkék: Hírek Chelsea