Guus Hiddink: Teljesen kiérdemelt három pont!

Guus Hiddink elmondása alapján a mai meccs is számos olyan esetre világított rá, amit jó volt észrevenni, és látni azt, hogy a csapat mérkőzésről, mérkőzésre fejlődik.

Az első félidő végénél egy védelmi hiba után került hátrányba a csapat, azonban a második félidő utolsó harmadában szerzett Fabregas és Ivanovic gól megfordította az állást, és egy nagyon értékes győzelmet arattunk, egy nagyon erős csapat ellen.

Guus Hiddink röviden összefoglalta, hogy miért is érdemeltük meg a három pontot:

"Borzasztóan kezdtük a mérkőzést!" - kezdte a holland. "Az első húsz percben alárendelt szerepben játszottunk, viszont utána átvettük az irányítást, és onnantól fogva uraltuk az első játékrészt a bekapott gólig. Egy nagy 'ajándékot' adtunk ellenfelünknek, azonban mentálisan rendkívül fegyelmezetten fogadtuk a kapott gól tényét."

"A második félidőben csak vártuk az egyenlítést, ami után egy remek szöglet után Ivanovic megszerezte mindhárom pontot. Megérdemelt volt a siker, a mérkőzés egyes fázisaiban nagyon jól játszottunk!"

Baba Rahman a második félidőben már nem jött ki a pályára:

"Mondhatnám, hogy megsérült, azonban nem szeretnék hazudni. Lecseréltem, a hibája miatt. A mai nap több hibát is vétett, így úgy gondoltam, hogy jót fog neki tenni egy kis pihenő. Egy ideig vártam, azonban meg kellett hoznom a döntést, ami elég radikálisnak tűnik, de muszáj voltam. Kenedy viszont remekül látta el a feladatait!"

Pedro kisebb sérülést szedett össze, azonban nem vár rá túl hosszú kihagyás:

"Pedro sérülése nem túl súlyos, körülbelül az Everton elleni meccsen lesz majd bevethető. A sorsolásunk nagyon kemény: kedden a Norwich csapatát fogadjuk aztán a Stoke elleni bajnoki, majd PSG, és már ott is vagyunk az Everton elleni FA kupa mérkőzésen. A játékosoknak két napra van szükségük a teljes feltöltődéshez, majd a haarmadik nap az újra építkezéshez szükséges. Remélhetőleg jól fogunk kijönni ebből a hajtásból!"

guus-hiddink-014.jpg